صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۳۷۶۰
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۶

رئیس ائتلاف الفتح و از فرماندهان الحشد الشعبی عراق با بیان اینکه رژیم صهیونیستی پشت همه توطئه‌ها علیه عراق است، تأکید کرد که پرچم آزادسازی قدس از عراق به اهتزاز درخواهد آمد.

به گزارش ایکنا به نقل از الفرات نیوز، هادی العامری، رئیس ائتلاف الفتح عراق طی نطقی در سومین کنگره بین المللی روز جهانی قدس در بغداد شب گذشته، 9 اردیبهشت گفت: قرار ما در قدس با عزم همگانی محقق خواهد شد و این مسلمانان هستند که بر مخالفت با عادی‌سازی و یاری مقاومت و ملت فلسطین تأکید دارند.

وی تأکید کرد: ما سازش و عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را به هیچ وجه قبول نداریم. این رژیم بیش‌ترین محرّک علیه عراق است و پشت همه توطئه‌ها برای تضعیف مردم این کشور قرار دارد.

العامری گفت: پرچم‌های آزادسازی بیت‌المقدس از چنگال صهیونیست‌ها از همین جا، از عراق به اهتزاز درمی‌آید و دفاع از بیت‌المقدس بخشی از مسئولیت‌های مشروع و اخلاقی ماست.

رئیس ائتلاف الفتح عراق تأکید کرد: بر اساس اراده ملت عراق هیچ عادی‌سازی یا آشتی با رژیم صهیونیستی وجود ندارد.

انتهای پیام