صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۹۲۲۹
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۱
در قم؛

نمایشگاه آثار هنری سی‌وششمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه قم افتتاح شد.

به گزارش ایکنا از قم، نمایشگاه آثار هنری سی‌وششمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان با حضور محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری شامگاه دوم خردادماه در دانشگاه قم افتتاح شد.

در این نمایشگاه که در فرهنگسرای قرآن و عترت دانشگاه قم برپا شده است، آثار هنری این دوره از جشنواره به نمایش گذاشته شده است.

سی‌وششمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان از امروز سوم خرداد به میزبانی دانشگاه قم آغاز به کار می‌کند و اختتامیه این رویداد جمعه، ششم خردادماه برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود، در این دوره از جشنواره قرآن و عترت دانشجویان، یک‌هزار و 300 دانشجو در رشته‌های مختلف قرآنی به رقابت می‌پردازند.

انتهای پیام