صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۶۵۱۷۵
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۱

مدیرعامل سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری بجنورد از برپایی نماز جماعت در بوستان‌های مرکز استان خبر داد.

محمدرضا موفق، مدیرعامل سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری بجنورد، در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به اینکه پارک‌ها و بوستان‌های بجنورد از تابستان امسال میزبان پخش اذان و برپایی نماز جماعت می‌شود، اظهار کرد: این اقدام فرهنگی با شروع فصل تابستان و اقبال شهروندان به تردد در پارک‌ها و بوستان‌ها انجام می‌شود تا فرهنگ نماز اول وقت بیش از پیش در جامعه رواج داده شود.

وی ادامه داد: احیای نمازخانه‌های موجود در بوستان‌ها با شست و شوی فرش، موکت و نوسازی آن‌ها، خرید چادر نماز، کتب ادعیه، مهر و تسبیح در پارک‌های باباامان، بش قارداش، شهربازی و پارک آفرینش انجام شده و طی نشستی که با سازمان تبلیغات اسلامی داشتیم، تمهیدات لازم برای اعزام روحانی و برپایی نمازجماعت در بوستان‌ها در نظر گرفته شده است.

موفق گفت: برپایی نماز جماعت و اعزام روحانی به بوستان‌ها، یکی از اقدامات این سازمان در فضاسازی معنوی بوستان‌ها و اجتماعات شهروندی است که به سنت سنوات گذشته انجام می‌شود و وقفه ناشی از شیوع بیماری کرونا، اگرچه موجب محدودیت اجتماعات فرهنگی شده بود، اما به فراخور آن اقدامات مکمل مذهبی با برگزاری مسابقات، کلاس‌های آموزش قرائت، تفسیر قرآن و... به قوت در مجموعه این سازمان برای شهروندان اجرایی می‌شد.

مدیرعامل سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری بجنورد افزود: در تلاشیم تا با فضاسازی معنوی در بوستان‌ها، زمینه جذب جوانان به اجتماعات معنوی را فراهم آوریم و به موازات این اقدامات نیز شورای امر به معروف و نهی از منکر شهرداری را در بستر جامعه تقویت کنیم.

 

انتهای پیام