صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۷۲۴۵۰
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۷

به مناسبت نزدیک شدن به محرم نخستین آئین تکریم از پیرغلامان اهل‌بیت(ع) با حضور مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان، نماینده بنیاد دعبل خزاعی در گلستان و جمعی از مسئولان، پیرغلامان و مداحان روز گذشته، ۳۰ تیرماه در گلستان برگزار شد.

به گزارش ایکنا از گلستان، به مناسبت نزدیک شدن به محرم ١۴٠١ نخستین آئین تکریم از پیرغلامان اهل‌بیت(ع) با حضور مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان، نماینده بنیاد دعبل خزاعی در گلستان و جمعی از نوکران، پیرغلامان و مداحان روز گذشته، ۳۰ تیرماه در گلستان برگزار شد.

طی این آیین که به همت بنیاد دعبل خزاعی صورت گرفت، هدایای ارزشمند معنوی به همراه تقدیرنامه ویژه از سوی حجت‌الاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور به پیرغلامان با اخلاص سیدالشهدا(ع) در گلستان حاج محمد پارسا از خادمان اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع) هیئت جان نثاران گرگان و حجت‌الله قائمی خادم و مسئول هیئت مسجد ابوالفضلی بالاجاده کردکوی اهدا شد که طی روزهای آینده از دیگر پیرغلام اهل‌بیت(ع) نیز تکریم به عمل خواهد آمد.

انتهای پیام