صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۷۳۶۰۱
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۳

نشست علمی «ارزیابی دیدگاه‌های فقهی در باب نشوز زوجه بر مبنای اصل معروف» در راستای برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی خانواده و تربیت معنوی برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، نشست علمی «ارزیابی دیدگاه‌های فقهی در باب نشوز زوجه بر مبنای اصل معروف» در راستای برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی خانواده و تربیت معنوی برگزار می‌شود. 
 
بیست و ششمین پیش‌نشست آنلاین اولین کنفرانس بین‌المللی خانواده و تربیت معنوی با همکاری مشترک پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و موسسه خانواده اسلامی و تربیت معنوی خاتم به میزبانی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزار خواهد شد. 
در این نشست رضا دهقان‌نژاد، استاد فقه و حقوق اسلامی ارائه‌دهنده این بحث است و داود نوجوان، کارشناس فقه و حقوق اسلامی همچنین پروانه علائی کلجاهی کارشناس روانشناسی و مطالعات زنان ناقدین جلسه هستند و دبیر علمی نشست هم بر عهده سیف‌الله احدی، کارشناس فقه و حقوق اسلامی است. 
 
لینک جلسه مجازی مربوط به ارزیابی دیدگاه‌های فقهی در باب نشوز زوجه بر مبنای اصل معروف به نشانی؛ http://vc8.viannacloud.ir/rdt7ic4c1j50/
https://www.instagram.com/p/CgeNorcAP6o/?igshid=MDJmNzVkMjY= در دسترس علاقه‌مندان است. این نشست ساعت 11 روز چهارشنبه 4 مردادماه برگزار می‌شود.
انتهای پیام