صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۸۵۱۰۵
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۴

با موافقت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و طی حکم معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی حسین سلیمانی، سرپرست کمیسیون توسعه فعالیت های تبلیغی ترویجی قرآنی شد.

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با حکم علیرضا معاف، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسین سلیمانی، سرپرست کمیسیون توسعه فعالیت های تبلیغی ترویجی قرآنی شد.

معاف در این حکم ضمن قدردانی از خدمات و تلاش‌های مرتضی خدمتکار، مدیر کل پیشین کمیسیون خطاب به حسین سلیمانی آورده است:

نظر به تجربه و شایستگی و بنا بر پیشنهاد قائم مقام معاونت و موافقت مقام عالی وزارت، به موجب این ابلاغ به عنوان «سرپرست دبیرخانه» کمیسیون توسعه فعالیت‌های تبلیغی ترویجی قرآنی» منصوب می‌شوید. 

پیگیری تنظیم و اجرایی سازی سند راهبردی توسعه فعالیت‌های تبلیغی ترویجی قرآنی، تشکیل منظم جلسات کمیسیون و کارگروه‌های تخصصی، انجام مطالعات پشتیبان و تولید مستندات علمی، راهبری اجرای مصوبات، اخذ و ارائه گزارش‌های لازم از دستگاه‌های عضو و سایر مأموریت‌های مصوب دبیرخانه از جمله وظایف مورد انتظار از جنابعالی است.

یادآور می‌شود، حضور بیش از یک دهه در سمت‌های کارشناسی و همینطور معاون کمیسیون تبلیغی ترویجی قرآنی، از جمله مهم‌ترین سوابق مرتبط سلیمانی، سرپرست جدید کمیسیون است.

انتهای پیام