صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۸۸۰۲۰
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۶

حرم مطهر علوی از پایان طرح موفقیت‌آمیز این آستان ویژه مراسم سالروز رحلت پیامبر(ص) با حضور بیش از 6 میلیون زائر در نجف اشرف خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آستان مقدس علوی، دبیرخانه این آستان با اعلام اینکه حرم در ایام سالروز رحلت پیامبر اعظم(ص) میزبان بیش از 6 میلیون زائر در نجف اشرف بود، خاطرنشان کرد: به منظور انجام هرچه بهتر این مراسم، تمام امکانات بخش‌های مختلف برای ارائه خدمات بهینه به زائران بسیج شد.

از سویی دبیرخانه آستان مقدس علوی اعلام کرد: به منظور انجام هرچه بهتر این مراسم، حدود 2 هزار داوطلب از نهادها و ادارات مختلف وابسته به حرم در طرح امسال شرکت داشتند. از سویی حدود 600 نفر نیز در قالب کادرهای پزشکی از میان داوطلبان اهل عراق و سایر کشورها نیز به ارائه خدمات پزشکی و طبی به زائران پرداختند.

علاوه بر این آستان مقدس علوی به منظور ارائه خدمات بهتر به زائران، از فرش کردن و آماده کردن حدود 21 هزار مترمربع در استراحتگاه‌ها و اماکن اطراف حرم مطهر حضرت علی(ع) و صحن حضرت زهرا(س) خبر داد.

این آستان تصریح کرد: حدود 100 هزار وعده غذایی در مهمانسرای اصلی حرم مطهر علوی و همچنین دیگر مراکز ویژه و مواکب خاص آستان در میان زائران توزیع شد. علاوه بر این حدود 14 ایستگاه ویژه برای پاسخگویی به سؤالات شرعی و همچنین 50 دستگاه وسیله نقلیه برای انتقال زائران نیز تدارک دیده شده بود.

انتهای پیام