صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۳۹۶۵
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۹

دولت موریتانی، خواستار هماهنگی و اقدامات مشترک کشورهای اسلامی به منظور مقابله با چالش‌های شبکه‌های اجتماعی شد.

به گزارش ایکنا، به نقل از صحرا مدیا، دولت موریتانی ضرورت هماهنگی تلاش‌ها و تقویت اقدامات مشترک کشورهای اسلامی برای تضمین اثربخشی مقابله با چالش‌های کنونی و آتی ناشی از انقلاب دیجیتال و رسانه‌های اجتماعی را خواستار شد.

محمد ولد اسویدات، وزیر فرهنگ، جوانان و ورزش موریتانی در دوازدهمین نشست وزرای اطلاع‌رسانی سازمان کنفرانس اسلامی، گفت: موریتانی از تلاش‌های این سازمان به منظور بهبود وجهه مسلمانان، دفاع از اسلام و مقدسات آن، مسائل مسلمانان و یافتن سازوکارهایی که امکان ترویج اقدام مشترک اسلامی در عرصه رسانه را فراهم کند، حمایت می‌کند.

وی افزود: این دوره نشست وزرای اطلاع‌رسانی کشورهای اسلامی با شعار مبارزه با اطلاعات نادرست و اسلام‌هراسی در دوران پساحقیقت، در شرایطی برگزار می‌شود که گسترش رسانه‌های اجتماعی به هر فردی در جهان این توانایی را می‌دهد تا به یک بازیگر مستقیم در تولید محتوا و هدایت افکار تبدیل شود.

اسویدات خاطرنشان کرد: وجود بیش از یک میلیارد و 400 میلیون شهروند مسلمان در 57 کشور اسلامی به ما فرصت زیادی می‌دهد تا بر افکار عمومی بین‌المللی تأثیر گذاشته و تصویری واقعی از دین اسلام ارائه کنیم.

وی افزود: دولت موریتانی یک استراتژی مؤثر و کارآمد در مبارزه با تروریسم و اشکال مختلف افراط‌گرایی اتخاذ کرده است که ابعاد امنیتی، فکری و اقتصادی را در جهت تقویت جبهه داخلی و دستیابی به توسعه همه‌جانبه و آمادگی برای رویارویی با چالش‌های مختلف درنظر می‌گیرد.

انتهای پیام