صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۰۰۳۷۹
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۶

رئیس کل دادگستری استان کردستان از رسیدگی به پرونده مرگ مشکوک فردی به نام فواد محمدی در این استان خبر داد.

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین سیدحسین حسینی، رئیس کل دادگستری استان کردستان امروز، 26 آبان‌ماه در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان گفت: در مورد فوت مشکوک فردی به نام فواد محمدی در اغتشاشات شهرستان کامیاران اظهار کرد: بنابر تحقیقات اولیه صورت گرفته، این شخص در جریان اغتشاشات روز ۲۴ آبان ماه و از فاصله ۲۰ متری با گلوله جنگی کشته شده است.

وی تأکید کرد: بنابر دستورالعمل صادر شده ماموران نظامی و انتظامی کامیاران در جریان اغتشاشات و حضور در سطح شهر به هیچ وجه سلاح جنگی همراه ندارند.

رئیس کل دادگستری  کردستان اوضاع کنونی شهرستان کامیاران را آرام توصیف کرد و یادآور شد: از همان لحظه فوت این فرد در دادگستری شهرستان کامیاران پرونده قضایی تشکیل شده و تحقیقات تا روشن شدن این موضوع ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام