صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۰۱۰۲۴
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۳

کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خرمدره از برگزاری نشست رئیس اداره تبلیغات اسلامی با مدیران و فعالان قرآنی این شهرستان خبر داد.

به گزارش ایکنا از زنجان و به نقل از روابط‌عمومی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خرمدره، معصومه مقدم، کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خرمدره، اظهار کرد: در این نشست استفاده از ظرفیت همه فعالان و مربیان قرآنی و ظرفیت خانه‌های قرآنی و مؤسسات قرآنی در راستای ترویج و توسعه هر چه بیشتر فعالیت‌های قرآنی در شهرستان مورد تاکید قرار گرفت؛ چرا که باید با حمایت مراکز قرآنی شرایط حضور مردم به سمت قرآن را فراهم کنیم.

وی با اشاره به اینکه برای ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه، باید نگاه ویژه‌ای به نقش مراکز قرآنی داشته باشیم، افزود: مساجد، مؤسسات قرآنی، خانه‌های قرآن شهری و روستایی، خانواده، مدارس و دانشگاه‌ها از عوامل مؤثر در تولید و ترویج فرهنگ قرآنی و کمالات انسانی در جامعه هستند.

این فعال قرآنی ادامه داد: ضروری است که فعالیت‌های مراکز قرآنی شهرستان پررنگ‌تر شود و فعالان قرآنی نیز با برگزاری برنامه‌های ویژه در این زمینه حمایت‌های مثمر ثمری داشته باشند.

کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خرمدره اظهار کرد: در ادامه در خصوص ارائه گزارش فعالیت‌های قرآنی توسط خانه‌ها و مؤسسات قرآنی و بروزرسانی اطلاعات مربوط به فعالان قرآنی و استفاده از ظرفیت خیرین در گسترش فعالیت‌های قرآنی بحث و تبادل‌نظر شد و اعضای حاضر در جلسه نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کردند.

انتهای پیام