صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۰۹۷۳۶
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۷

اولین مرحله پویش حفظ جزء ۳۰ قرآن کریم ویژه دانش‌آموزان ابتدایی از سوی مؤسسه نورالزهرا(س) بندر کنگان برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، اولین مرحله پویش حفظ جزء 30 قرآن کریم ویژه دانش‌آموزان ابتدایی از سوی مؤسسه فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت نورالزهرا(س) بندر کنگان با مشارکت شهرداری و شورای اسلامی، ستاد نماز جمعه، فرمانداری و اداره آموزش و پرورش این شهرستان برگزار می‌شود.

در این پویش ویژه رده‌های سنی کلاس اول و دوم حفظ 12 سوره، کلاس سوم حفظ 15 سوره، کلاس چهارم حفظ 20 سوره و کلاس پنجم و ششم حفظ 25 سوره برنامه‌ریزی شده و آخرین مهلت ثبت‌نام نیز سوم اسفندماه و زمان آزمون نیز 11 اسفندماه تعیین شده است.

علاقه‌مندان به منظور شرکت در این مسابقه می‌توانند به مؤسسه قرآنی نورالزهرا(س) کنگان واقع در خیابان فرمانداری، خیابان بهداشت، جنب کتابخانه غدیر مراجعه کنند یا با شماره‌های 09360403946 و 07737224109 تماس بگیرند.

انتهای پیام