صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۲۲۵۶۴
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۵
نایب‌رئیس مجمع جوانان جهان اسلام:

مراد کدیر، پژوهشگر الجزایری و نایب‌رئیس مجمع جوانان جهان اسلام تأکید کرد: کشورهایی که به دنبال عادی‌سازی روابط هستند این رژیم را بر کشورشان مسلط کرده و به انسجام اجتماعی ملت خود لطمه وارد می‌کنند.

به گزارش ایکنا، کدیر در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرگزاری فلسطینی شهاب گفت: رژیم صهیونیستی برای دستیابی به عنوانی رسمی در آفریقا تلاش می‌کند و به دنبال بهره‌برداری از امتیازات آن است، ما می‌دانیم که روابط این رژیم با کشورهای آفریقایی تنها ابعاد اقتصادی ندارد.

وی در ادامه سخنان خود گفت: ملت‌های عربی و آفریقایی بر حمایت از موضع کشور الجزایر در مخالفت با ایجاد رابطه با رژیم صهیونیستی و قرارگرفتن در کنار آن تأکید دارند و کشور آفریقای جنوبی یک سال قبل با حضور رژیم صهیونیستی در اتحادیه آفریقا مخالفت کرد.

بنا به اعلام مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین؛ نایب رئیس مجمع جوانان جهان اسلام ضمن اشاره به این مسئله که ملت‌ها نهایتاً در خصوص عادی‎سازی دولت‌های خود با رژیم صهیونیستی تصمیم‌گیری می‌کنند، گفت: کشورهایی که به دنبال عادی‌سازی روابط هستند این رژیم را بر کشور خود مسلط کرده و به انسجام اجتماعی ملت خود لطمه وارد می‌کنند.

وی تأکید کرد: ملت‌های عربی و آفریقایی مخالف عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی بوده و در این میان کشور الجزایر به همراه عبدالمجید تبون، رئیس جمهور این کشور با اتخاذ مواضع لازم در مبارزه با عادی‌سازی روابط پیشتاز است و نقش‌آفرینی زیادی در عرصه‌های سیاسی، اجتماعی و مردمی در این خصوص داشته است.

براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است اتحادیه آفریقا در نشست خود که قرار است در آدیس آبابا پایتخت اتیوپی برگزار شود مسئله اعطای عضویت ناظر این نهاد بین‌المللی به رژیم صهیونیستی را مورد بررسی قرار دهد و این در حالی است که تأکیدات گسترده‌ای در خصوص ادامه فشارهای مردمی برای مقابله با عادی‌سازی روابط با این رژیم وجود دارد.

انتهای پیام