صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۲۲۶۱۳
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۱

کنفرانسی با محوریت علوم غذایی مرتبط با غذای حلال در نیویورک برگزار شده است و تا دو روز ادامه دارد.

به گزارش ایکنا به نقل از Waset، این کنفرانس که کنفرانس بین‌المللی علوم غذایی حلال، تغذیه و امنیت غذایی نام دارد، با هدف گرد هم آوردن دانشمندان برجسته دانشگاهی، محققان و پژوهشگران برای تبادل و به اشتراک گذاشتن تجربیات و نتایج تحقیقات خود در مورد تمام جنبه های علوم غذایی حلال، تغذیه و امنیت غذایی برگزار شده است.

به گفته برگزار کنندگان، این کنفرانس  یک پلتفرم بین رشته‌ای برای محققان، پزشکان و مربیان فراهم می‌کند تا آخرین نوآوری‌ها و مسائل مرتبط با چالش‌های عملی پیش‌رو و راه‌حل‌های اتخاذ شده در زمینه‌های علوم غذایی حلال، تغذیه و امنیت غذایی را ارائه و در مورد آن بحث کنند.

از محورهای مورد بحث در این کنفرانس می‌توان به موضوعات غذای حلال و بیوتکنولوژی، تولید غذای حلال، کنترل کیفیت غذای حلال، ایمنی غذا، مقررات و استانداردها، تکنیک‌های تجزیه و تحلیل غذای حلال و مصرف غذای مصرف کنندگان اشاره کرد.

این کنفرانس به صورت آنلاین برگزار شده و برگزارکننده آن آکادمی جهانی علوم، مهندسی و فناوری (World Academy of Science, Engineering and Technology)موسوم به WASET است.

این کنفرانس فردا جمعه، 28 بهمن به کار خود پایان می‌دهد.

انتهای پیام