صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۲۵۵۸۵
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۵

فرماندهی پلیس استان کربلا دستوراتی را برای تأمین امنیت زیارت نیمه شعبان صادر کرد.

به گزارش ایکنا، فرماندهی پلیس استان کربلا امروز پنجشنبه، 11 اسفند در بیاینه‌ای اعلام کرد: واحدهای امنیتی ارتش، پلیس و دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی برای پذیرایی از زائران کربلای معلی به مناسبت زیارت نیمه شعبان، به عملیات پیشگیرانه خود در سطحی وسیع در داخل و خارج شهر کربلا ادامه می‌‌دهند.

بنا به اعلام میدل ایست نیوز، سرتیپ «احمد زوینی»، فرمانده پلیس کربلا به تمامی واحدهای فعال وزارت کشور در داخل و خارج از مرکز شهر تأکید کرد به منظور لزوم بالابردن احساس امنیت و رفتار مناسب با زائران و مجاوران شهر کربلا از زمان ورود و تا خروج آخرین زائر با امنیت و سلامت، تمام تلاش خود را به کار گیرند.

چهارشنبه آینده، 17 اسفند برابر با نیمه شعبان و سالروز ولادت امام دوازدهم حضرت مهدی(عج) است، به همین مناسبت زائران زیادی روانه کربلا شده و به زیارت حرم امام حسین(ع) و حضرت ابوالفضل العباس(ع) مشرف می‌شوند.

انتهای پیام