صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۲۶۵۱۴
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۴
خطیب مسجدالاقصی:

خطیب مسجدالاقصی در سخنانی تأکید کرد صهیونیست‌ها تلاش می‌کنند تا با تغییر در وضعینی که درحال حاضر بر مسجدالاقصی حاکم است، شرایط جدیدی را برای آن رقم بزنند.

به گزارش ایکنا، به نقل از وبگاه صفا، شیخ عکرمه صبری، خطیب مسجدالاقصی گفت: اظهارات ایتمار بن گویر، وزیر امنیت ملی تندرو اسرائیل مبنی بر گشودن مسجدالاقصی در مقابل یورش‌های شهرک‌نشینان افراطی در 10 روز پایانی ماه مبارک رمضان، اقداماتی پرخاشگرانه و تحریک‌آمیز است.

وی تصریح کرد: بن گویر به دنبال این است تا آنچه که را در گذشته در مورد مسجدالاقصی اعمال می‌شده با شرایط تحمیلی جدیدی تعویض کند.

شیخ عکرمه صبری تأکید کرد: این اقدام به عنوان بخشی از یک طرح دقیق برای تحمیل واقعیتی جدید بر مسجدالاقصی است که توسط سرویس‌های امنیتی اشغالگران حمایت می‌شود. ولی ما هر آنچه که توسط بن گویر و دیگر مقامات رژیم صهیونیستی صادر شده است را رد می‌کنیم.

انتهای پیام