صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۲۸۸۸۱
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۱

مقامات ایالت سلانگور مالزی اعلام کردند که واعظان غیرمالزیایی نمی‌توانند نماز تراویح و برنامه‌های شب‌های احیاء را در مساجد سلانگور برگزار کنند.

به گزارش ایکنا به نقل از Malay Mail، محمد زواوی احمد مغنی، عضو شورای اجرایی کمیته امور اسلامی، امور مصرف‌کننده و صنعت حلال سلانگور، گفت که مدیران مساجد، سوره‌ها (اماکن اسلامی مالزی شبیه به حسینیه) و مصلی‌ها در این ایالت باید اطمینان حاصل کنند که واعظان آنها از سوی اداره اسلامی ایالت سلانگور (JAIS) تأیید شده باشند.

محد زواوی در بیانیه‌ای  گفت: دعوت از مبلغان خارجی مطلقاً مجاز نیست مگر پس از صدور مجوز از اداره اسلامی ایالت سلانگور.

وی همچنین به مدیران مساجد یادآور شد: سایر مقررات ویژه‌ای را که برای ماه مبارک رمضان در نظر گرفته شده است رعایت کنند.

به گفته این مقام مالزیایی،‌ مساجد در سلانگور می‌توانند به صورت عادی و با ظرفیت کامل فعالیت کنند و نمازگزار بپذیرند.

با این حال، او به مسلمانان یادآوری کرد که برای جلوگیری از ابتلا و انتشار کووید-19 احتیاط کنند و هوشیار باشند.

وی گفت: به مدیران و حاضران در مساجد و مجالس دینی توصیه می‌شود از ماسک استفاده کرده و در صورت احساس بیماری در مساجد حضور نیابند.

انتهای پیام