صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۱۸۶۵
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۰

پژوهشکده امامت نشست «تفویض خلق و رزق به امام از امکان تا وقوع» را با همکاری کمیته مرکزی کرسی‌های آزاداندیشی حوزه‌های علمیه برگزار می‌کند.

به گزارش ایکنا، دهمین نشست ماه امامت پژوهشکده امامت با موضوع؛ «تفویض خلق و رزق به امام از امکان تا وقوع» با ارائه حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین نصیری، استاد و پژوهشگر سطح چهار امامت برگزار می‌شود.

این نشست علمی با نقد حجت‌الاسلام و المسلمین محمدحسین فاریاب، عضو هیئت علمی مؤسسه امام خمینی(ره) و دبیری حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن عبدالصالحی، پژوهشگر پژوهشکده امامت، روز یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۷:۳۰ برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان برای شرکت در این نشست علمی می‌توانند به نشانی؛ قم؛ بلوار بسیج، نبش کوچه ۳۹، بنیاد بین‌المللی امامت مراجعه و یا برای حضور مجازی به لینک جلسه به نشانی؛ emamat.org/neshast مراجعه کنند.

انتهای پیام