صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۶۸۲۶
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۲

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی فارس گفت: یکی از بهترین تجلی‌های عدالت ترمیمی در زندان برای بزهکار این است که از فرصت زندان به خوبی استفاده کند و مهارت آموزی داشته باشد.

به گزارش ایکنا از فارس به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی فارس، سهیلا محبی در سی و ششمین پیش همایش عدالت ترمیمی که در شیراز برگزار شد، بیان کرد: رویکرد امسال ما در اتاق بازرگانی فارس به عنوان پارلمان بخش خصوصی استان در برنامه‌ریزی‌ها در حوزه مسئولیت اجتماعی این است که به مبحث اشتغال پایدار و کارآفرینی زندانیان توجه ویژه شود که این مهم نیازمند حرفه آفرینی است.
وی افزود: مهم است که محکوم در مدت گذران دوره زندان بتواند آموزش ببیند، با شغل و حرفه‌ای آشنا و مهارت پیدا کند و درآمدزایی داشته باشند تا پس از این دوران بتواند به عنوان شغل پایدار از آن بهره گیرند.
محبی از دیگر طرح‌های قابل اجرا در اتاق بازرگانی فارس را پیگیری حضور و فعالیت زندانیان با پابند الکترونیکی در ساعات کار در واحد‌های تولیدی استان عنوان کرد که فرد محکوم بتواند از این طریق نیز درآمدزایی داشته باشد.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی فارس اضافه کرد: تلاش می‌کنیم با اجرای این اقدامات در حوزه اشتغال و کارآفرینی همه در پرتو عدالت ترمیمی قرار گیرند و بزه کار و بزه دیده‌ای وجود نداشته باشد.
وی با اشاره به فعالیت کمیسیون حمایت قضایی، مالکیت فکری، مسئولیت اجتماعی و حاکمیت شرکتی بنگاه‌های اقتصادی اتاق بازرگانی فارس در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی و زندانیان ادامه داد: اتاق بازرگانی فارس در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی خود اقدام به کمک جهت آزادی بیش از ۱۵۰ نفر از محکومان مالی جرائم غیر عمد و ۲ مورد نجات از اعدام کرده است.
بر اساس این گزارش، سی و ششمین همایش عدالت ترمیمی که با همکاری دکتر ابراهیمی از دانشگاه شیراز، دکتر فرجی‌ها از دانشگاه حقوق تربیت مدرس با همکاری موقوفه کاظمی شیراز برگزار شد.

انتهای پیام