صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۸۳۹۵
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۷

تولیت کل مسجدالحرام و مسجدالنبی از راه‌اندازی طرح «خوش‌آمد به شما با زبان خودتان» برای معرفی حرمین شریفین و آشنایی آنها با مهم‌ترین خدمات ارائه شده به زائران سرزمین وحی به زبان‌های مختلف خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از الصفقه، تولیت کل مسجدالحرام و مسجدالنبی، از راه‌اندازی طرح «خوش‌آمد به شما با زبان خودتان» با هدف معرفی حرمین شریفین  و خدمات ارائه شده به حجاج به زبان‌های مختلف زائران خبر داد.

احمد بن عبدالعزیز الحمیدی، معاون بخش زبان‌ها و ترجمه  تولیت کل مسجدالحرام و مسجدالنبی،  بر آمادگی کامل  این معاونت از نظر نیروی انسانی و امکانات فنی برای اجرای هرچه بهتر این طرح و ارائه خدمات به زائران بیت‌الله الحرام در راستای غنی ساختن تجربه فرهنگی و دینی آنها و همچنین تسهیل در انجام مناسک حج تأکید کرد.  

الحمیدی در ادامه افزود در کنار این طرح، ابتکار کیف الکترونیک مجازی نیز به اجرا درآمده است، در این ابتکار حجاج می‌توانند با اسکن کردن بارکد خاصی به مجموعه‌ای از کتاب‌ها و آثار به زبان‌های مختلف در مورد متون اسلامی دسترسی پیدا کنند.

انتهای پیام