اثیر التمیمی، رئیس آشپزخانه تأکید کرد که این ساختمان ۴ طبقه دارد که یک طبقه آن اداری و دو طبقه به عنوان رستوران مورد استفاده قرار میگیرد. یک طبقه نیز آشپزخانه و محل استراحت خدمه است.
بر اساس این گزارش، رستوران این آشپزخانه گنجایش پذیرایی از بیش از هزار نفر را دارد. این مرکز ۵ سالن دارد که متراژ هر کدام از آنها ۲۵ متر مربع است. همچنین برای نگهداری از مواد اولیه یخ زده ۷ سالن وجود دارد.
به گفته اثیر التمیمی این مرکز در روزهای عادی سال ظرفیت پخت ۱۰ هزار غذا را دارد که این تعداد در روزهای اوج حضور زائران به بالغ بر ۲۰ هزار نفر افزایش پیدا میکند.
انتهای پیام