صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۳۱۲۱
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۳

آشپزخانه و رستوران جدید حرم مطهر امام علی(ع) دیشب طی مراسمی با حضور سید عیسی الخرسان، تولیت آستان مقدس علوی و تعدادی از شخصیت های دولتی و محلی افتتاح شد.

به گزارش ایکنا از عراق؛ احداث این آشپزخانه از سال ۲۰۰۷ و در زمینی به مساحت بیش از ۲۰۰۰ متر مربع آغاز شد؛  ۳۰۰ خادم برای تهیه و توزیع غذاهای روزانه در آن مشغول فعالیت هستند و صدها نفر نیز در ایام اوج زائران در سال به این تعداد اضافه می‌شوند تا بتوانند روال کاری این مرکز را به خوبی پوشش دهند.

اثیر التمیمی، رئیس آشپزخانه تأکید کرد که این ساختمان ۴ طبقه دارد که یک طبقه آن اداری و دو طبقه به عنوان رستوران مورد استفاده قرار می‌گیرد. یک طبقه نیز آشپزخانه و محل استراحت خدمه است.

بر اساس این گزارش، رستوران این آشپزخانه گنجایش پذیرایی از بیش از هزار نفر را دارد. این مرکز ۵ سالن دارد که متراژ هر کدام از آنها ۲۵ متر مربع است. همچنین برای نگهداری از مواد اولیه یخ زده ۷ سالن وجود دارد.

به گفته اثیر التمیمی این مرکز در روزهای عادی سال ظرفیت پخت ۱۰ هزار غذا را دارد که این تعداد در روزهای اوج حضور زائران به بالغ بر ۲۰ هزار نفر افزایش پیدا می‌کند.

انتهای پیام