صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۸۰۴۲
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۳

پختن غذای نذری در دیگ‌های بزرگ و حجم زیاد، از جمله مراسمی است که به طور خاص در ایام دهه نخست محرم در هیأت‌ها، تکایا و موکب‌های مختلف انجام می‌شود و چهارمحال و بختیاری نیز هر سال در این ایام شاهد برپایی دیگ‌های نذری و پخت و پخش غذا در بین عزاداران حسینی است.

انتهای پیام