صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۴۷۲۸
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۰

علما و ذاکرین پاکستان در گردهمایی سراسری مخالفت خود را با لایحه موسوم به احترام صحابه، امهات مومنین و اهل‌بیت(ع) اعلام کردند.

به گزارش ایکنا به نقل از نمایندگی المصطفی در اسلام آباد، به دنبال تصویب قانونی در پارلمان ملی پاکستان و مجلس سنای این کشور توسط جریان افراطی با عنوان حرمت صحابه، مهات المؤمنین و اهل بیت(ع) که علما و اندیشمندان پیرو مکتب اهل‌بیت(ع) و برخی علمای اهل‌سنت به صورت جداگانه در سخنان خود آن را محکوم کرده و فراخوان گردهمایی سراسری علما و ذاکرین از سوی علمای برجسته پاکستان صادر شد.

این فراخوان با حمایت کامل شخصیت‌ها و گروه‌های علمایی پاکستان از جمله شورای علمای شیعه، مجلس وحدت مسلمین، سازمان دانشجویان امامیه، سازمان امامیه، سازمان دانشجویان جعفری و بسیاری از نخبگان، شخصیت‌های علمی و فرهنگی و اجتماعی و خیل کثیری ازعلما و جمعی از ذاکرین شهیر مواجه شد.

در بیانیه پایانی این گردهمایی ضمن اعلام وحدت و یکپارچگی و موضع واحد در برابر این موضوع، تصویب این قانون را علیه تشیع و اهل‌سنت دانسته و ضمن محکومیت تصویب آن، خواستار ابطال قانون مصوب شدند.

انتهای پیام