صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۷۴۹۸
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۹

قانون جنجالی ممنوعیت پوشش اسلامی در مدارس و مؤسسه‌های آموزشی فرانسه، در شورای دولتی این کشور تصویب شد.

به گزارش ایکنا به نقل از آتانولی، تصمیم جنجالی دولت فرانسه درباره ممنوعیت پوشش اسلامی در مدارس و مؤسسه‌های آموزشی این کشور، در شورای دولتی فرانسه به عنوان بالاترین دادگاه اداری این کشور تصویب شد.

شورای دولتی فرانسه امروز از تصمیم ممنوعیت پوشیدن عبای اسلامی در مدارس حمایت و درخواست انجمن «اقدام برای حقوق مسلمانان» (ADM) را برای صرف نظر از این تصمیم رد کرد.

در بیانیه مطبوعاتی منتشر شده از سوی این شورا آمده است: پوشیدن عبا نشان دهنده جهت‌گیری مذهبی است و بنابراین، ممنوعیت پوشش آن، تجاوز جدی و غیرقانونی به حق احترام به زندگی خصوصی، آزادی عبادت و حق عبادت نیست و آموزش مطابق با مصلحت کودک همخوانی دارد.

این در حالی است که انجمن اقدام برای حقوق مسلمانان (ADM) درخواستی فوری به شورای دولتی به عنوان بالاترین دادگاه اداری فرانسه برای شکایت از مقامات دولتی ارائه کرده بود تا حکمی علیه ممنوعیت استفاده از عبای زنانه و پیراهن بلند مردانه صادر کند.

دولت فرانسه پیش از این اعلام کرده بود که پوشیدن عبا قوانین مربوط به سکولاریسم در آموزش را نقض می‌کند و برنامه‌ای را برای ممموعیت آن اعمال خواهد کرد.

انتهای پیام