صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۹۳۳۰
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۱

آستان مقدس حضرت عباس(ع) به مناسبت میلاد امیرالمومنین علی بن ابی طالب(ع) هفتمین دوره جشنواره فرهنگی امیرالمومنین را در هندوستان برپا می کند.

به گزارش ایکنا به نقل از الکفیل، این جشنواره با هدف گسترش فرهنگ و معرفت اهل بیت علیهم السلام و با شعار «امیرالمؤمنین (ع) هارون امامت و شاهد در قیامت» از ۲۳ تا ۲۵ ژانویه ۲۰۲۴ (۱۲ تا ۱۴ رجب ۱۴۴۵) در مسجد موکال بمبئی برگزار می شود.

عقیل الیاسری، رئیس اداره امور فکری و فرهنگی آستان عباسی و عضو کمیته مقدماتی این جشنواره گفت: این جشنواره سالانه به توصیه دبیرخانه کل آستان مقدس عباسی در شهرهای مختلف هند برگزار می شود و امسال مسجد موکال میزبان این رویداد خواهد بود.

بیشتر بخوانید: {$sepehr_key_141}

وی افزود: این جشنواره شامل نمایشگاه کتاب و نشریات، تلاوت قرآن کریم توسط قاریان مشهور، سخنرانی های مذهبی توسط واعظان برجسته از عراق و هند و مسابقه است. برندگان این مسابقه به زیارت 10 روزه عتبات مقدسه در عراق مهمان خواهند شد.

انتهای پیام