صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۹۸۹۷۳
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۲

حجت‌الاسلام و المسلمین رئیسی به مناسبت فرارسیدن چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ضمن دعوت به حضور در راهپیمایی 22 بهمن، گفت: حضور مردم همیشه امیدبخش و حماسه آفرین بود و باید گفت که مسئله 22 بهمن و دهه فجر، دهه امید است و حضور مردم عزیز در راهپیمایی می‌تواند جلوه‌ای از انسجام ملی و امید به آینده باشد.

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی، به مناسبت فرارسیدن چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در آستانه روز 22 بهمن در گفت‌وگویی تلویزیونی، گفت: مردم عزیز ما مردم زمان‌شناسی هستند و می‌دانند حضورشان در راهپیمایی 22 بهمن در امیدآفرینی برای کشور و در یأس و ناامیدی برای دشمنان ایران اسلامی نقش دارد.

رئیس‌جمهور اضافه کرد: حضور مردم همیشه امیدبخش و حماسه آفرین بود و باید گفت که مسئله 22 بهمن و دهه فجر، دهه امید است و حضور مردم عزیز در راهپیمایی می‌تواند جلوه‌ای از انسجام ملی و امید به آینده باشد. حضور مردم می‌تواند شکرگزاری باشد نسبت به انقلاب شکوهمند اسلامی و می‌تواند جلوه‌ای باشد از میثاق با ولایت ورهبری.

وی افزود: حتما من یقین دارم که حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن امسال حضوری باشکوه‌تر از همه سال‌ها خواهد بود، چون انقلاب شکوهمند اسلامی توانسته به اهداف مقدس نزدیک و نزدیک‌تر شود همانطور که رهبری انقلاب فرمودند «ما به قله نزدیک شدیم» و امید است که حضور مردم بتواند بسیاری از گره‌ها را بگشاید.

انتهای پیام