صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۴۹۸۵
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۸

دبیرکل حزب الله لبنان در دیدار با خلیل الحیه، معاون یحیی سنوار تازه‌ترین روند تحولات جنگ در غزه، کرانه باختری و مذاکرات آتش‌بس را بررسی کرد. 

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری العهد، خلیل الحیه، نائب‌رئیس جنبش حماس در نوار غزه با سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان با دیدار کرد.

در این دیدار آخرین وضعیت و تحولات میدانی در نوار غزه، کرانه باختری و روش‌های کمک‌رسانی و حمایتی مورد بحث و گفت‌وگو  قرار گرفت.

پیگیری مذاکرات موجود برای رسیدن به آتش‌بس در غزه و تحقق شروط مقاومت در راستای خدمت به آرمان فلسطین و ملت این کشور از دیگر محورهای رایزنی در این گفت‌و‌گو بود.

حزب‌الله لبنان در چند ماه گذشته در پی جنایات هولناک رژیم صهیونیستی در باریکه غزه و نسل‌کشی فلسطینیان در این منطقه، مواضع نظامی رژیم را در شمال سرزمین‌های اشغالی هدف قرار داده؛ موضوعی که سبب هراس صهیونیست‌های شهرک‌نشین در این مناطق شده است.

تاکنون ده‌ها هزار صهیونیست از ترس حملات مقاومت از شهرک‌های نزدیک مرزهای لبنان خارج شده‌اند.

انتهای پیام