صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۵۴۷۰
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۱
به همت اتحادیه قرآنی،

به همت اتحادیه قرآنی کرمانشاه، جشن تکلیف ۲۰۰ دانش‌آموز دختر روزه اولی در حسینیه منطقه محروم دولت‌آباد برگزار شد.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، به همت اتحادیه قرآنی کرمانشاه، جشن تکلیف ۲۰۰ دانش‌آموز دختر روزه اولی در حسینیه منطقه محروم دولت‌آباد امروز، ۲۴ اسفندماه برگزار شد.

در این مراسم ندا جمشیدی، مدیرعامل اتحادیه قرآنی استان کرمانشاه اظهار کرد: جشن تکلیف روزه اولی‌ها در راستای خاطره‌سازی، تکریم و نکوداشت نخستین سال روزه‌داری و بندگی همچنین ارتقای اعتقادات دینی و مذهبی دانش‌آموزان دختر منطقه محروم کرمانشاه برگزار شد.

وی افزود: دین‌داری واقعی نیازمند شناخت درست و صحیح از دین است که با تمسک به اهل‌بیت(ع) و فهم و درک آیات قرآن کریم محقق می‌شود.

جمشیدی با اشاره به برگزاری مراسم ویژه ۲۰۰ دانش‌آموز دختر روزه اولی‌ها در منطقه محروم شهر کرمانشاه به همت اتحادیه قرآنی استان، گفت: امیدواریم که برگزاری این مراسم به قرار گرفتن دانش‌آموزان به عنوان دینداران واقعی کمک کند تا مورد قبول خداوند واقع شود.

یادآور می‌شود، این مراسم شامل اجرای برنامه‌های متنوعی از جمله اقامه نماز جماعت، قرائت میثاق‌نامه، برگزاری مسابقه، اجرای سرود و اهدای جوایز بود.

انتهای پیام