صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۸۸۴۶
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۹
سفیر کشورمان در تانزانیا:

سفیر جمهوری اسلامی ایران در دارالسلام گفت: قدس، معیار واقعی نسبت داشتن با اسلام، ادیان آسمانی و آزادی جهانی و همچنین محور اجتماع و وحدت اعراب و مسلمین و آزادگان جهان با ادیان و مذاهب مختلف است.

به گزارش خبرنگار ایکنا، حسین الوندی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در تانزانیا عصر امروز جمعه در همایش «قدس میراث مشترک ادیان الهی» طی سخنان اظهار کرد: قدس شریف مورد احترام خاص همه‌ی ادیان ابراهیمی است و امروزه نه تنها مسأله اصلی جهان اسلام، بلکه به خاطر جنایات رِژیم غاصب صهیونیستی به مسأله پیش روی جامعه بشری تبدیل شده و اعتقادات ما مسلمانان و انسانیت حکم می‌کند که در مقابل این جنایات بایستیم و از حقوق مردم فلسطین دفاع کنیم.

وی با تاکید بر ضرورت اتحاد و همبستگی جهان اسلام برای مقابله با رژیم اشغالگر قدس، افزود بعد از عملیات طوفان الاقصی و مقاومت و استقامت مردم مظلوم فسطین شاهد سیر نزولی قدرت استعمارگران و رژیم غاصب صهیونیستی و نیز ارتقای فرهنگ مقاومت و ایستادگی و رشد امید در ملت‌های منطقه هستیم.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در تانزانیا با اشاره به جنایات رژیم غاصب صهیونیستی از جمله کشتار ۳۳ هزار شهروند بیگناه فلسطینی بیان کرد: اکنون شاهد هولوکاست فلسطینیان در پیش چشم مدعیان حقوق بشر هستیم که دل هر انسان آزاده‌ای را به درد می‌آورد و برخورد‌های دوگانه‌ی کشور‌های غربی را از ارزش‌های انسانی و حقوق بشر نشان می‌دهد.

الوندی گفت: اکنون بعد از این کشتار وسیع وحشیانه، همگان اذعان دارند که نتانیاهو خواهان صلح و آتش بس نیست؛ چرا که این امر بقای سیاسی او را به خطر می‌اندازد و اگر صلح شود، او مجبور است ناکامی و شکست راهبردی خود از فلسطینان را به مردم توضیح دهد؛ بنابراین او تصمیم گرفته است که به جنایت‌ها و کشتار مردم مظلوم فلسطین ادامه دهد و این وظیفه انسان‌های خداترس، مومن و متدین و وجدان‌های بیدار را سنگین‌تر می‌کند تا به هر طریقی که می‌توانند، ولو از طریق تحریم هر گونه‌ معامله تجاری؛ این رژیم کودک‌کش و آپارتاید را تحت فشار قرار بدهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهارکرد: قدس میراث مشترک همه ادیان ابراهیمی و محور اتحاد و همبستگی نه تنها کشور‌های اسلامی بلکه همه ادیان ابراهیمی است. قدس معیار واقعی نسبت داشتن به اسلام و ادیان آسمانی و آزادی جهانی و محور اجتماع و وحدت اعراب و مسلمین و آزادگان جهان با ادیان و مذاهب مختلف است. قدس شریف قبله دوم مسلمانان و مورد احترام خاص همه ادیان الهی ابراهیمی است و تجسم وحدت و معراج و رسالت انبیا و نه تنها مساله اصلی جهان اسلام بلکه اکنون جامعه بشری است. این روز بزرگترین و باشکوه‌ترین نماد اتحاد مسلمانان جهان در برابر زورگویی‌های نظام سلطه و دفاع از مظلومان را یکصدا به استکبار جهانی می‌رسانند رژیم اشغالگر صهیونیستی با حمایت برخی کشورها، جنایت‌های بسیاری را علیه و برادران و خواهران ما در فلسطین مرتکب شده اعتقادات ما انسانیت حکم میکند در مقابل این جنایات ایستاده و از حقوق مردم فلسطین دفاع کنیم. 

سفیر کشورمان در تانزانیا تصریح کرد: برخورد کشور‌های غربی و سازمان‌های بین‌المللی در مواجه با دو رویداد یعنی جنگ اوکراین و غزه، گواه استاندارد دوگانه کشور‌های غربی و تعریف و تفسیر آن‌ها از حقوق بشر و ارزش‌های انسانی که همواره مدعی آن بوده‌اند، است. این موضوع دیگر برای آزاداندیشان، صلح جویان و وجدان‌های بیدار قابل تحمل نیست و درخواست عمومی جامعه جهانی، توقف جنگ و آزادسازی فلسطینیان در بند است.

الوندی تأکید کرد: بیاید با عدم استفاده از کالا‌های ساخت رژیم صهیونیستی و حامیان آن، قدمی کوچک، ولی تاثیرگذار در جهت پایان جنگ و اعلام آتش بس برداریم. مطمئن باشید با پیگیری و برپایی کمپین‌های اینچنینی پیروزی با مقاومت بوده و رژیم صهیونیستی به زانو در خواهد آمد.

انتهای پیام