صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۹۸۳۱
تاریخ انتشار : ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۱

همایش یاوران حجاج با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، در مکه مکرمه برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی اخویان، مدیر امور آموزشی و فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری با اعلام این خبر گفت: این همایش روز چهارشنبه(۱۶ خرداد) در دو نوبت صبح و عصر برگزار می‌شود.
 
وی افزود: همایش نوبت صبح با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین فلاح‌زاده، از کارشناسان مسائل شرعی و امور مناسک حج در هتل «مکارم منی» شهر مکه برگزار می‌شود و سخنران نوبت عصر همایش که در هتل «قصر العلیان» مکه برگزار می‌شود، حجت‌‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی خواهد بود. 
 
حجت‌الاسلام اخویان تصریح کرد: این همایش به همت معاونت فرهنگی بعثه و با حضور  شماری از زائرانی که در این موسم معنوی به روحانیون و مدیران کاروان‌ها در امور اجرایی کمک می‌کنند، برگزار خواهد شد.
 
وی اضافه کرد: نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در این همایش از زحمات این عزیزان در یاری رساندن به زائران بیت‌الله الحرام تقدیر می‌کند.
انتهای پیام