صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۸۳۱۸
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۳

وبینار بین‌المللی «خانواده متعالی و چالش‌های مدرنیته» از دیدگاه بانوان اندیشمند و فعال در حوزه زن و خانواده در ایکنا برگزار می‌شود.

 

به گزارش ایکنا، وبینار بین‌المللی «خانواده متعالی و چالش‌های مدرنیته» به همت خبرگزاری ایکنا و با همکاری معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده با هدف بررسی ضرورت تشکیل جنبش جهانی تعهد به خانواده برگزار می‌شود.

زمان برگزاری این وبینار شنبه، ششم مردادماه ساعت 9 صبح خواهد بود.

دکتر انسیه خزعلی، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دکتر مریم اردبیلی، مشاور شهردار و مدیر کل زنان و خانواده شهرداری تهران مهمانان حضوری در این وبینار هستند که با موضوع «زیست عفیفانه؛ وجه مشترک ادیان» و «چرایی لزوم جنبش جهانی تعهد به خانواده» به بیان دیدگاه‌های خود خواهند پرداخت.

ربکا مسترتون، مدرس کالج اسلامی لندن با موضوع ضرورت «حفظ خانوادە فطری متشکل از زن و مرد برای مقابله با چالش‌های غرب امروز»؛ دکتر معصومه جعفری، مدیر حوزه علمیه جامعة الزهرا(س) پاکستان با موضوع «نقش زنان در ترویج هنجارهای خانواده فطری و الهی و ضرورت تشکیل خانواده»؛ دکتر ریما حبیب، مسئول امور بانوان جنبش جهاد اسلامی فلسطین با موضوع «مزیت‌های سبک زندگی اسلامی نسبت به سبک زندگی غربی» و دکتر رباب صدر، مدیر مؤسسات امام موسی صدر در لبنان با موضوع «توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و بهره‌گیری از نیروهای مردمی و جهادی برای اشتغال‌زایی زنان» دیگر سخنرانان این وبینار هستند که به صورت مجازی به بیان نقطه نظرات خود خواهند پرداخت.

پخش آنلاین وبینار از وب‌سایت آپارات به نشانی www.aparat.com/iqnanews/live میسر شده و محتوای سخنرانی حاضران در این نشست مجازی بر روی خروجی وب‌سایت ایکنا قرار می‌گیرد.

 

انتهای پیام