صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۰۹۴۳
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۲
طی بیانیه‌ای در بزرگداشت شهید اسماعیل هنیه بیان شد

جامعه قرآنی کشورمان در بیانیه پایانی مراسم بزرگداشت شهید اسماعیل هنیه، آمادگی خود را برای جهاد تبیین با آیات نورانی قرآن‌ کریم تحت فرماندهی بزرگ‌پرچمدار جبهه حق حضرت آیت‌الله‌ العظمی خامنه‌ای اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار ایکنا، مراسم بزرگداشت شهید اسماعیل هنیه، رئیس فقید دفتر سیاسی مقاومت اسلامی حماس، شامگاه جمعه، ۱۹ مردادماه از سوی جامعه قرآنی کشور با حضور جمعی از پیشکسوتان، اساتید، قاریان، حافظان، مدیران و فعالان قرآنی کشورمان برگزار ‌شد. 

در بخشی از این مراسم بیانیه جامعه قرآنی جمهوری اسلامی ایران در پی شهادت رهبر مجاهد و قرآنی فلسطین؛ شهید اسماعیل هنیه از سوی محمدحسین سعیدیان، قاری بین‌المللی کشورمان قرائت شد. متن این بیانیه به شرح زیر است: 

«وَلَقَد سَبَقَت كَلِمَتُنا لِعِبادِنَا المُرسَلينَ * اِنَّهُم لَهُمُ المَنصورونَ وَاِنَّ جُندَنا لَهُمُ الغّْلِبونَ؛ و قطعا فرمان ما درباره بندگان فرستاده ما از پيش [چنين] رفته است كه آنان [بر دشمنان خودشان] حتما پيروز خواهند شد.»(الصافات/ 171 و 172)

امروز که جهان کفر و استکبار، یکپارچه و دریده و ددمنش، پلیدترین جانورهای روزگار یعنی صهیونیست‌های وحشی و ضدِ بشر را به جان ملّت مظلوم و محصورِ فلسطین و غزّه قهرمان انداخته‌اند و ده‌ها هزار انسان بی‌پناه از زن و کودک و نوزاد تا کهن‌سال و بیمار و پرستار و خبرنگار را با فجیع‌ترین شکل کشته و چندین برابر آن را مجروح کرده، ساختمان‌ها و زیستگاه‌ها را ویران و چهره خبیث خود را آشکار ساخته است، بیش از هر زمان، آیات پرفروغ قرآن روشنایی‌بخش راه بشریت شده و مضامین بلند آن، جهانیان را به اعجاب واداشته است.

آنچه غزه را پرچمِ برافراشته اسلام کرده است، قرآنی بودن غزه و باور عمیق آنان به وعده‌های حق قرآن و تمسک به آموزه‌های آن در مواجهه با دشمن است. سلاح صبر و وحدت و استقامت و امید و بشارت را قرآن به مردم عزیز غزه عنایت کرده است. 

شهید اسماعیل هنیه شهید قرآنی است که توانست با فرهنگ و تعالیم قرآنی نسلی چون کوه استوار تربیت کند و دشمنان را خوار و پیام این کتابِ حیات‌بخش و انسان‌ساز را به گوش جهانیان برساند و بار دیگر این آیه شریفه را طنین‌افکن نماید که «قُلْ هَلْ تَرَبَّصُونَ بِنَا إِلَّا إِحْدَى الْحُسْنَيَيْنِ وَنَحْنُ نَتَرَبَّصُ بِكُمْ أَنْ يُصِيبَكُمُ اللَّهُ بِعَذَابٍ مِنْ عِنْدِهِ أَوْ بِأَيْدِينَا فَتَرَبَّصُوا إِنَّا مَعَكُمْ مُتَرَبِّصُونَ؛ بگو آيا براى ما جز يكى از اين دو نيكى را انتظار مى ‏بريد در حالى كه ما انتظار مى ‏كشيم كه خدا از جانب خود يا به دست ما عذابى به شما برساند، پس انتظار بكشيد كه ما هم با شما در انتظاريم».(التوبه/52)

آنچه بیش از هر چیز دشمن را به وحشت انداخته است، روح بیداری مردم جهان و افزایش اقتدار مقاومت و گسترش گرایش به قرآن و اسلام و تقویت وحدت مسلمانان و بر باد رفتن هزینه‌های سنگینی است که دشمنان برای اسلام‌هراسی و تفرقه‌افکنی و معنویت‌زدایی و سازش و سلطه‌پذیری داشته‌اند.

جامعه قرآنی کشور با گرامیداشت این شهیدِ راه قرآن و باور عمیق به شکست دشمنان و پیروزی مسلمانان، آمادگی خود را برای جهاد تبیین با آیات بیّنات و نورانیت‌بخش قرآن‌ کریم تحت فرماندهی معظم‌ بزرگ‌پرچمدار جبهه حق حضرت آیت‌الله‌ العظمی خامنه‌ای(مدظله العالی) اعلام کرده و از خداوند متعال پیروزی هرچه سریع‌تر ملّت عزیز فلسطین و آزادی قدس شریف و نابودی صهیونیسم جنایتکار و جبهه احزاب پلید تحتِ فرماندهی آمریکای جنایتکار را خواستار است.

نوزدهم مردادماه 1403»

 

انتهای پیام
مطالب مرتبط