صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۴۱۷۱
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷
نماینده مصری خواستار شد

یک نماینده پارلمان مصر خواستار اجرای قانون در مورد کسانی شد که قرآن کریم را اشتباه تلاوت می‌کنند.

به گزارش ایکنا به نقل از الیوم السابع، خالد طنطاوی، نماینده پارلمان مصر از اتحادیه حافظان و قاریان قرآن کریم خواست تا شروط جدید و قاطعی وضع کند تا اشتباهات فاجعه‌بار در قرائت قرآن کریم توسط برخی قاریان تکرار نشود.
 
طنطاوی با قدردانی از تیزبینی شیخ محمد صالح حشاد، رئیس اتحادیه حافظان و قاریان مصر، نسبت به تکرار اشتباه قاریان هنگام قرائت قرآن در رسانه‌های مختلف ابراز تأسف کرد.
 
وی از رئیس این اتحادیه خواست تا همه کسانی که مرتکب چنین اشتباهاتی در قرائت قرآن کریم می‌شوند را به شدت مجازات کند و از قرائت قرآن آنها در رسانه‌های مختلف جلوگیری به عمل آورد.
 
خالد طنطاوی با تأکید بر ضرورت اجرای قاطعانه قانون علیه کسانی که به قرآن اهانت می‌کنند، از اتحادیه حافظان و قاریان خواست تا دوره‌های آموزشی مستمر برای قاریان قرآن برگزار کند.
انتهای پیام