صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۴۶۲۳
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۸

دوره آموزشی ترجمه و مفاهیم قرآن کریم با شرکت ۳۰۰ نفر از مربیان قرآنی شهرستان کوهدشت برگزار شد. .

به گزارش ایکنا از لرستان، دوره آموزشی ترجمه و مفاهیم قرآن کریم عنوان کوتاه‌ترین و کارآمدترین روش عمومی‌سازی فهم قرآن طی تابستان امسال با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین ضرونی، کارشناس ترجمه و مفاهیم حوزه و مدرس کشوری در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کوهدشت برگزار شد.

در این دوره آموزشی که با همکاری ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش و مؤسسه فرهنگی و قرآنی طهورا شهرستان کوهدشت برگزار شد، بیش از ۳۰۰ نفر از مربیان قرآنی شهرستان کوهدشت به صورت روشمند تحت آموزش تخصصی ترجمه و مفاهیم قرآن کریم قرار گرفته‌اند.

از مزایای این دوره می‌توان به آموزش روشمند ترجمه و مفاهیم قرآن، فهم بیش از ۸۵ درصد کلمات، آموزش زبان قرآن و عمومی‌سازی انس با قرآن کریم اشاره کرد.

لازم به ذکر است، آزمون پایان دوره جلد دوم ترجمه و مفاهیم قرآن کریم یک‌شنبه، ۱۱ شهریورماه در کوهدشت برگزار شد.

انتهای پیام