صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۵۸۳۷
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۱

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو از تولید جایگزین مفید برای تنقلات آسیب‌رسان به سلامت خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از ایفدانا، حسین رستگار، رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو از تولید جایگزین مفید برای تنقلات آسیب‌رسان به سلامت خبر داد و گفت: مصرف پفک، چیپس و تنقلات مشابه، به دلیل ترکیبات و فرآیند تولید خاص خود، می‌تواند عوارض متعددی بر سلامت انسان داشته باشد. این محصولات که اغلب با روغن‌هایی در دماهای بسیار بالا پخته می‌شوند، ممکن است به تولید مواد مضر مانند پراکسیدها منجر شوند که با گذشت زمان و تحت تاثیر نور و حرارت، خطرات خود را بیشتر نمایان می‌کنند.

وی در ادامه گفت: این مرکز در راستای وظایف ذاتی خود به تولید و غنی‌سازی یک محصول جدید که در مقابل محصولات آسیب‌رسان به سلامت است، اقدام کرده است.

رستگار افزود: این محصول که بر پایه حبوبات تولید و با ویتامین، مینرال‌ها و برخی مواد مفید دیگر غنی‌سازی شده قرار است جایگزین تنقلات پرطرفدار آسیب‌رسان به سلامتی مثل چیپس، پفک و دیگر فراورده‌های مشابه شود. 

انتهای پیام