صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۹۴۰۹
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۹
آیت‌الله مبشر کاشانی:

آیت‌الله مبشر کاشانی در پیامی شهادت سید حسن نصرالله را تبریک و تسلیت گفت و تاکید کرد: خون این شهید محور مقاومت را جهانی خواهد کرد.

به گزارش ایکنا، متن پیام آیت‌الله مبشر کاشانی؛ استاد درس خارج حوزه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

انّا لله و انّا الیه راجعون

خبر ناگوار شهادت مظلومانه رهبر حزب‌الله و مقاومت لبنان، حضرت حجت‌الاسلام و المسلمین، سیدحسن نصر الله، تمام آزادگان جهان را متأثر و داغدار نمود. مقام شهادت، اجر بیش از سی سال جهاد و مبارزه او علیه استکبار و ستمکاران بود و خون این شهید، محور مقاومت را جهانی خواهد کرد، ان شاء الله تعالی.

اینجانب این مصیبت عظمی را به پیشگاه حضرت بقیت‌الله الاعظم(عج) و به رهبر فرزانه جهان اسلام، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(حفظه الله تعالی) به حوزه‌های علمیه، خانواده محترم ایشان و تمام مسلمین جهان تسلیت می‌گویم و از خداوند متعال علو درجات عالیه و حشر با پیامبر اکرم(ص) و اهل بیتش(ع) را برای نفس زکیه این شهید والامقام و همچنین نابودی ذلیلانه صهیونیسم را مسئلت می‌نمایم.

والسلام علینا و علی جمیع عباد الله الصّالحین.

مبشّر کاشانی

قم المقدسه- ۷ مهرماه ۱۴۰۳

انتهای پیام