صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۳۶۴۱
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۲
عبداللهیان خبر داد:

شانزدهمین همایش بین‌المللی بانوان قرآن‌پژوه و دومین همایش تکریم بانوان مبلغ و محفل‌دار قرآنی به طور همزمان در برج میلاد تهران برگزار می‌شود.

زکیه عبداللهیان؛ دبیر همایش بین‌المللی بانوان قرآن‌پژوه در گفت‌و‌گو با ایکنا گفت: شانزدهمین دوره این همایش بین‌المللی با توجه به اتفاقات اخیر منطقه با محوریت جبهه مقاومت اختصاص به بانوان قرآنی این حوزه دارد و منتخبان از کشورهایی نظیر فلسطین، لبنان، عراق، یمن و سوریه انتخاب می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه این همایش بین‌المللی، ششم دی‌ماه سال جاری، مصادف با سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) برگزار می‌شود، گفت: در بازه زمانی تا برپایی این همایش، کار شناسایی و دعوت از این بانوان که در زمینه‌های مختلف پژوهشی، هنری، قرائت و حفظ قرآن و مربیگری و داوری مسابقات قرآن فعالیت دارند، در داخل و در کشورهایی که نام برده شد، به انجام خواهد رسید.
 
عبداللهیان مکان اجرای این همایش را سالن همایش‌های بین‌المللی برج میلاد تهران اعلام کرد و گفت: دومین همایش «اخلاق و معنویت» نیز طی همان روز به تکریم بانوان مبلغ و محفل‌دار قرآنی شهر تهران اختصاص دارد. این دو رویداد با یکدیگر مقارن شده‌اند، اما منتخبان هر کدام به صورت مستقل معرفی و تجلیل خواهند شد.
 
دبیر دومین همایش اخلاق و معنویت در پایان تصریح کرد: درصددیم تا یکی از سران دو قوه مقننه و مجریه مهمان این مراسم بوده و جوایز بانوان را اهدا کنند.
انتهای پیام