صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۴۰۴۵
تاریخ انتشار : ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۳

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در واکنش به ترور رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان، تأکید کرد: اسرائیل با ترور رهبران مقاومت هرگز نخواهد توانست اراده نیروهای مقاومت را سست کند.

به گزارش ایکنا به نقل از المیادین، جنبش حماس چهارشنبه شب در بیانیه‌ای در محکومیت شهادت سیدهاشم صفی‌الدین تأکید کرد:  جنایت رژیم صهیونیستی در ترور نمادها و رهبران ما هرگز نخواهد توانست که آتش مقاومت را خاموش کند.
 
حماس در این بیانیه تأکید کرد: اسرائیل با ترور رهبران مقاومت هرگز نخواهد توانست که اراده استقامت و مقابله نیروهای مقاومت با صهیونیست‌ها را سست کند.
 
ساعاتی پیش حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای از شهادت رئیس شورای اجرایی خود در حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت خبر داد.
 
در بیانیه حزب‌الله در این باره آمده است: سید هاشم صفی‌الدین بیشتر عمر خود را در راه خدمت به حزب الله و مقاومت اسلامی و جامعه آن سپری کرد، در طول سالیان متمادی عمر شریف خود، با مسئولیت پذیری و توانمندی، شورای اجرایی، مؤسسات و یگان‌های آن را مدیریت کرد.
 
انتهای پیام