در این دستورالعمل به معاونت بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی تأکید شده است: به منظور کنترل عوامل محیطی مؤثر بر سلامت جامعه در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در مسیر حرکت کاروانها و داخل یادمانها به ویژه در مراکز اسکان و محل های طبخ غذای زائران، نظارت لازم صورت گیرد.
بر همین اساس، این دستورالعمل به منظور هماهنگی و نظارت بر کنترل عوامل محیطی در چهار بخش هماهنگی و جلب مشارکت، آموزش و اطلاع رسانی، نظارت و بازرسیها و گزارش دهی به دانشگاههای علوم پزشکی ارسال شده است.
دستورالعمل کنترل عوامل محیطی در برنامه راهیان نور
انتهای پیام