صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۲۹۶۵
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۴

نشست علمی تخصصی لایه داده از سلسله نشست‌های «دستیابی به عمق هوش مصنوعی» به همت مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ نشست علمی تخصصی لایه داده از سلسله نشست‌های «دستیابی به عمق هوش مصنوعی» به همت مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی با محوریت «اهمیت داده و چالش‌های دسترسی به داده در ایران»، «داده‌های باز: اهمیت، چالش‌ها، راهکارها، وضعیت فعلی و چشم‌انداز»، «حکمرانی داده و اهمیت آن در صنایع» و «حکمرانی داده در ایران: وضعیت فعلی و چشم‌انداز» برگزار می‌شود.

این نشست دوشنبه ۱۹ آذرماه از ساعت ۸ تا ۱۲ در سالن شهید اتابکی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان برای حضور در این نشست می‌توانند از پیوند https://ai-center.ir/ai-data-meeting ثبت‌نام رایگان انجام دهند.

در این نشست تخصصی محمدهادی بکایی، رئیس مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ محمد جاویدنیا، کارشناس هوش مصنوعی مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی؛ مسعود مظلوم، محقق هوش مصنوعی؛ محمدرضا رسولی، عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت؛ مهدی مظفری، مدیرکل تسهیلگری و حمایت از کسب و کار‌ها و سیدمحمد محمدزاده، دبیر کمیسیون هوش مصنوعی و علم داده حضور می‌یابند.

انتهای پیام