صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۷۵۲۱
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۷

شهردار تهران در آیین همایش ملی فقیه سالک، ویژه آیت‌الله مجتبی تهرانی گفت: آنچه به عنوان کسی که از مطالب حاج آقا مجتبی تهرانی استفاده می‌کردم، می‌توانم بگویم این است که جامعه تشنه است و از علما خواهش می‌کنم از تشنگان دستگیری کنند؛ جوانان مشتاق بسیاری حضور دارند که باید به آنها توجه کرد.

به گزارش ایکنا؛‌ علیرضا زاکانی، شهردار تهران در آیین همایش ملی فقیه سالک، ویژه آیت‌الله مجتبی تهرانی که امروز چهارشنبه ۱۲ دی در مجموعه حوزوی امام رضا(ع) برگزار شد، بیان کرد: ما از قدیم‌الایام به صورت مشخص در پرتو انوار بزرگانی قرار می‌گرفتیم که در تهران حضور داشتند. این بزرگان افرادی بودند که در تهران نور افشانی می‌کردند و ما هم به عنوان یک جوان از این برکات و گوهر‌ها مستفیض می‌شدیم.

وی ادامه داد: ویژگی‌ که آیت‌الله حاج آقا مجتبی تهرانی داشتند این بود که در فقه و اصول جزو بزرگان بودند و در اخلاق هم پایگاه مشخص و روشنی را در تهران برقرار کردند و مشتاقان را از این مسیر بهرمند می‌کردند.

زاکانی افزود: ایشان جهت اخلاقی را در مسیری هدایت می‌کردند که عناصری که در کلاس درس ایشان می‌نشستند در جهت انقلاب و دین گام بردارند. آنچه به عنوان کسی که از مطالب ایشان استفاده می‌کردم، می‌توانم بگویم  این است که جامعه ما تشنه است و از علما خواهش می‌کنم از تشنگان دستگیری کنند. جوانان مشتاق بسیاری حضور دارند که باید به آنها توجه کرد.

شهردار تهران با بیان اینکه جامعه نیاز بسیار بالایی دارد، گفت: در این دو سال اخیر بیش از هفتصد مسجد و بیش از نهصد مدرسه و نزدیک به دو هزار نفر در طرح آرمان فعال شدند؛ جوانانی که با روحانیون مرتبط می‌شوند ممکن است در ابتدا از نظر ظاهری سنخیتی نداشته باشند، اما به شدت علاقه‌مند و متحول می‌شوند و حتی خانواده‌های خود را متحول می‌کنند.

وی تأکید کرد: دیدن این بزرگان برای ما حجت است تا در این مسیر حرکت کنیم. جامعه نیازمند ادامه این مسیر است و باطن سالم جوانان ما می‌تواند از سوی علمای ما دستگیری شود.

انتهای پیام