صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۰۶۲۷
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۹

معاون مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: هشتمین دوره مسابقات مدیحه‌سرایی و همخوانی قرآن کریم دانش‌آموزان کشور فرصتی ارزشمند برای شناسایی و شکوفایی استعدادهای قرآنی در این حوزه است.

به گزارش ایکنا از خوزستان، جاسم حسینی‌زاده، معاون مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش، به همراه علی بلاسم، رئیس اداره قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان، امروز 30 دی‌ماه از محل برگزاری هشتمین دوره مسابقات ملی همخوانی و مدیحه‌سرایی قرآن‌آموزان مراکز دارالقرآن سراسر کشور در اردوگاه شیخ انصاری دزفول بازدید کردند. 

در جریان این بازدید، حسینی‌زاده و بلاسم با اعضای کمیته‌های مختلف اجرایی و برنامه‌ریزی این رویداد قرآنی نشست تخصصی برگزار کردند و بر لزوم هماهنگی و دقت در اجرای برنامه‌ها تأکید شد. آن‌ها همچنین از روند آماده‌سازی محل برگزاری مسابقات و زیرساخت‌های لازم بازدید کرده و اقدامات انجام‌شده را مورد بررسی قرار دادند.  

جاسم حسینی زاده، معاون مدیرکل قرآن آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ قرآنی در بین نسل جوان، اظهار کرد: هشتمین دوره این مسابقات فرصتی ارزشمند برای شناسایی و شکوفایی استعدادهای قرآنی در حوزه همخوانی و مدیحه‌سرایی است و باید از این فرصت برای تقویت روحیه معنوی و قرآنی در بین دانش‌آموزان استفاده کنیم.

علی بلاسم، رئیس اداره قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش خوزستان، نیز با بیان اینکه استان خوزستان به عنوان میزبان این رویداد ملی آمادگی کامل دارد، افزود: ما تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا این دوره از مسابقات در فضایی مناسب و با کیفیت بالا برگزار شود و خاطره‌ای به‌یادماندنی برای شرکت‌کنندگان و مهمانان ایجاد کند.  

اردوگاه شیخ انصاری دزفول، به عنوان یکی از مراکز مهم فرهنگی و قرآنی کشور، میزبان این رویداد ملی خواهد بود. انتظار می‌رود این مسابقات با حضور گسترده قرآن‌آموزان و مسئولان قرآنی از سراسر کشور، در فضایی معنوی و رقابتی برگزار شود.  

شهرستان دزفول و استان خوزستان به دلیل سابقه درخشان در حوزه فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی، به عنوان میزبان این دوره از مسابقات انتخاب شده‌اند. هشتمین دوره این رویداد ملی گامی مهم در جهت ارتقای فرهنگ قرآنی و انس بیشتر نسل جوان با مفاهیم دینی است.

این مسابقات در بهمن‌ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

انتهای پیام