صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۴۷۹۳
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵

جشن‌های خیابانی «تو ایران منی؛ تو امید منی» به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و نیمه شعبان در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، همزمان با سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، سالروز ولادت حضرت علی‌اکبر(ع) و سالروز ولادت امام زمان(عج)، جشن‌های خیابانی «تو ایران منی؛ تو امید منی» در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران برگزار می‌شود.

زمان برگزاری این جشن‌ها از ۲۱ تا ۲۶ بهمن‌ماه پیش‌بینی شده و اعضای حلقه‌های هویتی نوجوانان فرهنگسراها نقش اصلی را در ایده‌پردازی و اجرای آن ایفا می‌کنند. همچنین فضاسازی، چراغانی و پرچم‌آرایی توسط نوجوانان انجام می‌شود.

این جشن‌ها با برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری، ورزشی و تفریحی شامل نمایش و موسیقی خیابانی، مولودی‌خوانی، بازی‌های گروهی و محلی، اجرای سرود، پاتوق‌های گفت‌وگو، خلق آثار هنری، مسابقات دوستانه و... در نقاط پرتردد شهر تهران مانند محوطه بیرونی فرهنگسراها، بوستان‌ها و میادین اصلی شهر برگزار می‌شود.

علاوه بر ایجاد شادی و سرور شهری، معرفی فعالیت فرهنگسراها، حلقه‌های هویتی نوجوانان و عضوگیری در این حلقه‌ها از دیگر اهداف برگزاری جشن‌های «تو ایران منی؛ تو امید منی» است که با روش‌های خلاقانه و تأثیرگذار توسط نوجوانان عضو این حلقه‌ها صورت می‌گیرد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره این برنامه می‌توانید به نزدیکترین فرهنگسرای محل سکونت خود مراجعه کنید یا با سامانه ۱۸۳۷ تماس گیرید.

انتهای پیام