صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۵۳۱۱
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۷

سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان‌شمالی گفت: مردم امروز با حضور خود نشان دادند، در دفاع از آرمان‌های انقلاب و امام راحل ثابت قدم هستند.

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، طاهر رستمی، سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری در مراسم راهپیمایی۲۲ بهمن و جشن چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در اسفراین افزود: انقلاب اسلامی ایران در زمانی شکل گرفت که کشورهای غربی و شرقی در قالب پیمان‌های ناتو و ورشو برای حفظ نظام استعماری خود نظمی را در جهان ایجاد کرده بودند که یک کشور یا شرقی یا غربی باشد.

وی گفت: در همین زمان طبق گفته نظریه پردازان مطرح دنیا، دوران انقلاب‌ها تمام شده بود اما با رهبری مرجع دینی، انقلابی در جهان شکل گرفت که باعث عصبانیت دشمن شد و این عصبانیت به دلیل برهم ریختن معادلات دشمن همچنان ادامه دارد.

رستمی همگرایی و همراهی مردم و نظام در مسیر آرمانهای انقلاب و امام راحل و شهدا را یکی از عوامل مهم در استمرار رویکردهای انقلاب اسلامی ایران برشمرد.

وی افزود:️ امروز دشمنان نظام جنگ ترکیبی تمام عیاری علیه ایران اسلامی رقم زده‌اند و درصدد تفرقه افکنی و ناامیدی در جامعه و القای ضعف نظام جمهوری اسلامی هستند، اما حضور حماسی امروز مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن پاسخ دندان شکنی به این توطئه بود.

وی گفت: به رغم همه تهدیدها و تحریم‌ها، انقلاب اسلامی ایران الگوی جریان مقاومت در برابر استکبار است .

وی باهم بودن و وحدت مردم و نظام را رمز پیروزی انقلاب اسلامی عنوان کرد، گفت: این رویکرد در سایه فرهنگ ایثار و شهادت و مرهون خون شهدا و جانفشانی ایثارگران تحت میثاق با ولایت فقیه شکل گرفته است.

رستمی خاطرنشان کرد: بزرگترین وظیفه مسئولان حفظ و حراست از انقلاب و آرمان‌های آن و لبیک به راهبردهای ولایت فقیه است.

انتهای پیام