صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۵۹۰۸
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۰

مرکز اسلامی الازهر در بیانیه‌ای حمایت از موضع مصر و کشورهای عربی در خصوص بازسازی غزه بدون خروج مردم این منطقه و تقویت ایستادگی ملت فلسطین در سرزمینشان را خواستار شد.

به گزارش ایکنا به نقل از مرکز اسلامی فلسطین، الازهر در بیانیه خود بر افزایش فشار برای اجرای توافق آتش‌بس در غزه و توقف تجاوزات علیه مردم این منطقه تأکید کرد.

الازهر در این بیانیه مخالفت خود با هرگونه تلاش برای اجبار فلسطینیان به انتخاب راهکارهای غیر قابل اجرا را اعلام کرده و بر حقوق مشروع ملت فلسطین برای زندگی در سرزمینشان و تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شریف تأکید کرد.

الازهر همچنین از رهبران کشورهای عربی و اسلامی و آزادگان جهان خواست در برابر طرح اخراج فلسطینیان ایستادگی کنند و هشدار داد ‌بی‌توجهی جامعه بین‌الملل به یاری‌کردن مظلومان منجر به هرج و مرج جهانی و نابودی مبانی عدالت می‌شود.

در بخش دیگری از این بیانیه از نهادهای مذهبی جهان درخواست شد در دفاع از فلسطینیان به سکوت خود پایان دهند.

الازهر همچنین تأکید کرد فریاد کشیدن در این خصوص مسئولیتی بزرگ در برابر خدا و تاریخ است و آنچه در فلسطین می‌گذرد ممکن است جهان را به عصر ظلم و استبداد بازگرداند.

انتهای پیام