صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۶۰۶۱
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۸

همزمان با ولادت امام عصر(عج) شهروندان شهر ساحلی بندرانزلی با برپایی موکب‌‌های مختلف در میدان اصلی این شهر بار دیگر ارادت خود را به ساحت منجی عالم بشریت به نمایش گذاشتند.

به گزارش ایکنا از گیلان، همزمان با شب و روز ولادت منجی عالم بشریت در نیمه شعبان، شهر ساحلی بندرانزلی علاوه‌بر هوای دلنشین دریایی، حال معنوی و ارادت خاصی بر آستان ائمه اطهار به ویژه صاحب‌الزمان(عج) دارد.

علاوه‌بر مشارکت ارگان‌های دولتی در برپایی موکب‌های خدمت‌رسان، بسیاری از مردم، مساجد و هیئت‌‌های مذهبی نیز به صورت خودجوش در برپایی موکب‌ها شرکت داشتند.

مولای متقیان علی(ع) در روایتی فرموده است «إنّ اللّه َتعالى اطَّلَعَ إلَى الأرضِ فَاختارَنا و اختارَ لَنا شِيعَةً يَنصُرُونَنا و يَفرَحُونَ لِفَرَحِنا و يَحزَنُونَ لِحُزنِنا و يَبذُلُونَ أنفُسَهُم و أموالَهُم فِينا فاُولئكَ مِنّا و إلَينا و هُم مَعَنا في الجِنانِ؛ خداوند متعال به زمين نگريست و ما را انتخاب كرد و براى ما پيروانى برگزيد كه ياريمان كنند و از شادى ما شادمان شوند و از اندوه ما اندوهناک و در راه ما جان و مال خود را نثار كنند آنان از مايند و رو به سوى ما دارند و در بهشت با ما هستند». 

از این‌رو محبان اهل بیت(ع) در شهر ساحلی بندرانزلی نیز برای ابراز عشق و ارادت خود به ساحت ائمه اطهار به ویژه امام عصر(عج) با برپایی بیش از ۲۴ غرفه در این جشن شرکت دارند که علاوه بر توزیع چایی و شیرینی، غرفه‌هایی نیز با عناوین دلنوشته‌ای به مهربانترین پدر، نقاشی کودکان، اجرای گروه سرود دختران خردسال، من هم در صلوات برای امام زمان سهیم می‌شوم و غیره شادی و ارادت خود را به نمایش گذاشتند.

انتهای پیام