صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۷۶۹۳
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۶
با حضور نخبگان و فعالان فرهنگی، تربیتی؛

با حضور اساتید، کارشناسان، صاحب نظران و طلاب عرصه فرهنگی، تربیتی از کتاب «زندگی به سبک شهید نصرالله» با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین علی اصغر عطاران طوسی، نویسنده کتاب و نماینده اسبق جامعه المصطفی در لبنان رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین علی اصغر عطاران طوسی، نویسنده کتاب «زندگی به سبک شهید نصرالله» و نماینده سابق جامعه المصطفی العالمیه در لبنان، عصر امروز شنبه چهارم اسفندماه در نشست نخبگان و فعالان فرهنگی تربیتی المصطفی که به مناسبت هفته تربیت برگزار شد، با گرامیداشت یاد سید شهدای جبهه مقاومت، سیدحسن نصرالله، اظهار کرد: یکی از بزرگ‌ترین توفیقات الهی من آشنایی با شهید سیدحسن نصرالله در دوران مدیریت حوزه علمیه بیروت و دوستی با ایشان بود.

وی توضیحاتی را پیرامون نحوه نگارش کتاب زندگی به سبک شهید نصرالله ارائه کرد و افزود: تلاش برای جهانی کردن دین، ما را به سمت مسئله سبک زندگی پیش می‌برد. اگر بناست امروز دین الهی را در جهان توسعه دهیم، بهترین مسیر ارائه یک سبک زندگی سالم و در تراز حیات طیبه است. در راستای مدل سازی حیات طیبه، تاکنون بنده موفق به تدوین سبک زندگی شهید رئیسی و شهید نصرالله شدم. 

این مدرس حوزه علمیه ادامه داد: این الگویی مناسب برای شماست، زیرا سوژه‌های بسیار نابی برای ارائه سبک زندگی در کشور‌های مختلف وجود دارد که می‌تواند برای ترویج دین مورد توجه باشد. 

حجت‌الاسلام والمسلمین عطاران در ادامه به بیان خاطراتی از شهید سیدحسن نصرالله و بیان سبک زندگی این شهید والامقام پرداخت و گفت: شهید نصرالله در روحانیت بی نظیر بود. روحیه‌ای به شدت متواضع و مهربان داشت و در عین حال بسیار متدین بود. شهید نصرالله برای همه ما حجت است که می‌توان در هر شرایطی به رسالت جهانی خود عمل کنیم. اگر بتوانید زندگی و بندگی را با هم پیش ببرید، به چنین سبک زندگی طیبه‌ای دست خواهید یافت.

در ادامه به حاضرین در گردهمایی، این کتاب اهدا و به سؤالات تعدادی از طلاب نخبه فرهنگی تربیتی پاسخ داده شد.

انتهای پیام