صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۲۳۱۷
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۸

نخستین گردهمایی مدیران ادارات و نمایندگی های تبلیغات اسلامی شهرهای مازندران سال ۱۴۰۴ در بهشهر با حضور مدیر کل و معاونان و کارشناسان واحدهای مختلف در سالن شهید هاشمی نژاد تبلیغات اسلامی بهشهر برگزار شد.

به گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران، نخستین گردهمایی مدیران ادارات و نمایندگی‌های تبلیغات اسلامی شهرهای مازندران سال ۱۴۰۴ سه‌شنبه بیست‌وسوم اردیبهشت‌ماه با حضور مدیرکل و معاونان و کارشناسان واحدهای مختلف اداره کل تبلیغات اسلامی  مازندران در سالن شهید هاشمی نژاد تبلیغات اسلامی بهشهر برگزار شد.
 
 حجت الاسلام محمد مهدی شريف‌تبار،  مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در ابتدای این نشست با اشاره به طرح زندگی با آیه‌ها گفت: استمرار این طرح  در همه شهرها و روستاها با قوت ادامه دارد.
 
وی با اشاره به طرح‌ها و برنامه‌های پیش رو از جمله بزرگداشت شهدای خدمت، جشن های غدیر و محرم  مواردی را بیان کرد.
 
در ادامه حجت الاسلام رمضانی، رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبليغات اسلامی مازندران کارگاه‌های آموزشی مهارت های قرآنی با حضور اساتيد برجسته از جمله استاد احمد ابوالقاسمی در سال جدید با جدیدیت ویژه طرح های استعدادهای درخشان قرآنی و مربیان و قاریان ادامه خواهد داشت.
 
حجت الاسلام رضا هدایتی، راهیار مازندران نیز  گفت: هدفمند کردن نشست روحانیون  مستقر شهرستان ها، راهبری و هدایت  نهادهائی که برنامه توانمند سازی  مسجد را دارند  در معرفی  سرفصل  آموزشی و  استاد، عقد  تفاهم نامه های  تبلیغی  و نظارت  بر حسن  اجرای آن کوشا باشند.
 
 میررجب عباس‌نسب، کارشناس فرهنگی مازندران بیان کرد: توجه به خط محتوایی عملیات محرم و ارایه طرح و برنامه های ویژه شهرستان‌ها، توجه به ابلاغیه روز ملی جمعیت و برگزاری کارگاه آموزشی مسیر نجات و برگزاری همایش ایران جوان
 
حجت‌الاسلام درویشی، مسئول اعزام مبلغ استان نیز  با اشاره به سامانه شمع، بیان کرد: این سامانه بیش از سه سال راه اندازی شده و در آن اطلاعات، و سوابق روحانیون ثبت می شود.
 
وی ادامه داد: تا کنون از استان مازندران بیش از ۳۳۰۰  نفر در این سامانه عضویت دارند و گزارش می دهند  در کل بالغ بر ۷۰ هزار نفر عضویت دارند.
 
رضا مهرعلی زاده، کارشناس مسئول تشکل‌های دینی مازندران به ارائه گزارش برگزاری انتخابات کانون مداحان برادران، درخواست ساماندهی به وضعیت اطلاعات و آمار تشکل‌ها در سامانه طوبی سمپات پرداخت.
نخستین گردهمایی مدیران ادارات و نمایندگی های تبلیغات اسلامی شهرهای مازندران
نخستین گردهمایی مدیران ادارات و نمایندگی های تبلیغات اسلامی شهرهای مازندران
نخستین گردهمایی مدیران ادارات و نمایندگی های تبلیغات اسلامی شهرهای مازندران
نخستین گردهمایی مدیران ادارات و نمایندگی های تبلیغات اسلامی شهرهای مازندران
نخستین گردهمایی مدیران ادارات و نمایندگی های تبلیغات اسلامی شهرهای مازندران
انتهای پیام