صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۴۲۲۸
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۲
در حاشیه جشنواره قرآنی وزارت بهداشت صورت می‌گیرد

نشست دو روزه رؤسای ادارات قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در حاشیه بیست و نهمین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، در حاشیه برگزاری مرحله نهایی بیست و نهمین دوره جشنواره قرآن و عترت اساتید، کارکنان و دانشجویان وزارت بهداشت، نشست دو روزه رؤسای ادارات قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار می‌شود.

این نشست دو ر‌وزه طی روز‌های شنبه و یکشنبه سوم و چهارم خرداد در دانشگاه علوم پزشکی زنجان و به منظور رصد، آسیب‌شناسی و بررسی نقاط قوت و ضعف بیست و نهمین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود بیست و نهمین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت از ۳۱ اردیبهشت در شهر زنجان آغاز شده و تا نهم خرداد در سه بخش، آوایی بانوان، اختتامیه رشته‌هایی غیرآوایی و آوایی آقایان ادامه دارد. 

انتهای پیام