صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۰۹۵۵
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۲

در آستانه ماه محرم، هیأت حسینی نظر کرده یزد در مراسمی با عنوان «پرچمداران آینده» از نوجوانان فعال این هیأت تجلیل کرد.

به گزارش ایکنا از یزد، در آستانه ماه محرم، هیأت حسینی نظر کرده یزد در مراسمی با عنوان «پرچمداران آینده» از نوجوانان فعال این هیأت تجلیل کرد.
 
علی عقبایی، مسئول هیأت حسینی نظرکرده یزد، چهارم تیرماه در این آیین گفت: جوانان و نوجوانان، آتیه‌داران هیأت هستند که خداوند توفیق حرکت در زیر بیرق اهل بیت(ع) را به آنان عطا کرده است. 
 
عقبایی افزود: طراوت هیأت، با شور و اشتیاق جوانان و نوجوانان شکل می‌گیرد که باید همواره مورد عزت و احترام پیرغلامان امام حسینی قرار گیرند. 
 
وی اهتمام به نماز اول وقت را رمز موفقیت دانست و بیان کرد: جوانی که از عفوان جوانی، به نماز اول وقت اهتمام ورزد قدر مسلم موفق و رستگار است که مهمترین نماد این موفقیت، توفیق خدمت و حرکت زیر پرچم امام حسین است.
 
مسئول هیأت حسینی نظرکرده یزد گفت: حفظ روحیه و ایجاد محیطی مناسب و جذاب برای نوجوانان یک کار فرهنگی ماندگار است. مسجد و هیأت باید محیطی جذاب برای نوجوان باشد تا زمینه ساز رشد علمی و اعتقادی برای نسل آینده شود.  
 
 
عکس: احسان زینلی
انتهای پیام