صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۱۵۹۲
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۱

نصب ۲۹ بازی و خرید درون برنامه‌ای این بازی‌ها در راستای برگزاری پویش ملی «همه بازی»، به مدت یک ماه در فروشگاه‌های مجازی عرضه بازی، رایگان شده است.

به گزارش ایکنا، براساس آخرین آمار ارائه شده، تاکنون ۱۸ استدیوی بازی‌سازی در پویش ملی «همه‌بازی» مشارکت کرده و نصب ۲۹ بازی و خرید درون برنامه‌ای این بازی‌ها به مدت یک ماه در فروشگاه‌های مجازی عرضه بازی، رایگان شده است.

«پر سلاح»، «شهر قشنگ»، «پیکسی»، «انتقام کرگدن»، «فیکولند»، «شاهین»، «منچ باز»، «شب‌های مافیا»، «زودیاک»، «بازی ورسز»، «گل مراد»، «بزن بهادر»، «تاس و تخت»، «آچمز»، «منچ آنلاین»، «بازم بازی»، «پرسیتی»، «فروت کرفت»، «جی تی کلاب»، «پول توشه»، «کلاسیک ریسینگ»، «رویای شیدا»، «نیوسیتی»، «منچ مستر»، «فودی مچ»، «پسرخوانده»، «باغ نگار»، «بولدی و بوبامزی» اسامی ۲۹ بازی هستند که علاقه‌مندان می‌توانند با شرکت در این پویش از آنها استفاده کنند.

علاوه بر این بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شبکه امید سیما و جمعی از سازمان‌ها و نهاد‌های فرهنگی و رسانه‌ای از جمله خبرگزاری ایکنا اقدام به برگزاری پویش ایران برنده بازی ویژه بازی‌های مقاومت کرده است که علاقه‌مندان برای شرکت در این پویش می‌توانند به نشانی hamebaazi.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام